0
Ipod 4TH נארוטו וסאסקה--3 דקות עבודה ואחלה תוצאה :D
נוצר על ידי -Kadosh-, פבר 26 2011 07:14 PM
10 תגובות לנושא זה
תאריך פרסום 26 פברואר 2011 - 07:14 PM
מה חושבים?
תיאור העבודה:
רנדר פשוט של נארוטו וסאסקה, תמונה של IPOD4 ותמונה של IPOD4 במצב ווידיאו (הבאר למעלה).
את הרנדר הנחתי מתחת לאיפוד וגזרתי את החלקים בצדדים, את הניק עשיתי לבד, ואת הבאר הקטנתי תמונה קיימת ולקחתי את הבאר והדבקתי.
סה"כ פשוט מאוד.
מה דעתכם?
נ.ב אפשר לאמץ לחתימה מי שרוצה בגלל זה לא רשמתי ניק XD יש לי PSD למעוניינים בתת ניק או במשו.
תאריך פרסום 26 פברואר 2011 - 07:41 PM
ואיי באמת קטלני....יפה מאוד
תאריך פרסום 26 פברואר 2011 - 10:24 PM
amit9530, ב 26/02/11, בשעה 22:11, אמר/ה:
בקטנה אחי, יצא יפה מאוד.
ד"א איפה המדריך שהכנת לפריצה תמידית לאייפון???
ד"א איפה המדריך שהכנת לפריצה תמידית לאייפון???
מה?!?!?!?!?!? יאו אני מתאבד! המדריך נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עשיתי אותו ואפילו עמית ביטון הגיב לי תשאל אותו הוא היה ארוך ומלא! הוא נמחק!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב אחי אני אכין שוב ( ) אבל רק שיהיה לי זמן...אני אשתדל עוד השבוע לפרסם מחדש.
תאריך פרסום 27 פברואר 2011 - 12:38 AM
-Kadosh-, ב 26/02/11, בשעה 22:24, אמר/ה:
מה?!?!?!?!?!? יאו אני מתאבד! המדריך נמחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני עשיתי אותו ואפילו עמית ביטון הגיב לי תשאל אותו הוא היה ארוך ומלא! הוא נמחק!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חפיף אחי, כמו שאיש חכם (אבא שלי) נוהג לומר...
הכל לטובה....
ד"א הספקתי להציץ במדריך אבל לחצי דקה בערך ואז הייתי צריך ללכת ומאז לא מצאתי אותו שוב, לא הצלחתי לראות את התמונות במדריך אז תתקן את זה אם תכין אותו שוב...