Spyware Doctor -תוכנה ניקוי
תיאור:
זוכה פרסים בגילוי ומחיקת ספייוור.
Spyware Doctor הוא תוכנה מתקדמת להסרת אדוור וספיוור שתגלה ותנקה אלפי מזיקים אפשריים כמו: spyware, ad ware, keyloggers, trojans, spy ware cookies, trackware, spybots ועוד סוגי מלוואר אחרים מהמחשב שלך.
Spyware Doctor זוכה בהרבה פרסים במחיקת ספייוור, יעילות שמגלה, מוחקת ומגנה על המחשב שלך מאלפי מזיקים אפשריים spyware, adware, trojans, keyloggers, spybots and tracking threats ועוד.
כלי המחיקה של Spyware Doctor מאפשר לך להסיר, להתעלם או לשים בבידוד ספייוור מזוהה, בחינם בזמן גירסאת הניסיון. יש לו גם מערכת OnGuard שמשמשת כלי ל'חיסון' והגנה מפני מאות מזיקים חשאיים תוך כדי שאתה עובד.
ע"י ביצוע של זיהוי מהיר בזמן העלאת הWindows אתה תוזהר עם רשימה של מזיקים שהתגלו.
כמה תכונות מפתח של Spyware Doctor:
*מגלה ומסיר פעולות נגועות כולל: spyware, adware ,Trojans, Keyloggers, (פריצות לדפדפנים) browser hijackers התחברות פירטית למודם שלכם, ומעקב אחר הקוקיס שלכם.
*עידכונים חכמים בתדירות גבוהה לגילוי ושמירה מפני מזיקים חדשים ובנוסף מוסיף הגברה לSpyware Doctor.
*סריקה כנגד Rookit.
* טכנולוגייתסריקת העכביש (Spyder), טכנולוגייה ייחודית וחדישה רק לSpyware Doctor! (הוגשה בקשה לפטנט!).
*יכולת זיהוי והסרה של ADS (מודעות ופירסומות מעצבנות).
*תהליך הורג של תוכניות זדוניות כנגד הליבה במחשב (החלק במערכת ההפעלה המטפל בחמרה הבסיסית).
*מגוון רחב של כלי סריקה מתוחכמים.
*תכונת הOnGuard, מיועדת לתהליכים נמשכים כנגד מזיקים וכנגד שיוך (הגדרת סוג קובץ או סיומת כשייכים לתכנה מסוימת).
*יכולת לשים בבידוד ולשחזר פרטים שזוהו כמזיקים.
מערכת הפעלה: 2000 /xp/vista/windows 7
המלצה שלי! היא לדעתי התוכנה לניקוי המחשב מוירוסים ורגולות הכי טובה בעולם!
היה לי פעם תוכנת ריגול במחשב פתחה לי כול 10 דקות אתר אינטרנט ובדקתי הרבה מאוד אנטי--וירוסים והרבה שאמרו שהם הכי טובים והם עדין לא הצליחו למחוק אותו, רק SpyDoctor הצליח
הורדה:
1
Spyware Doctor + Serial תוכנת הניקוי הטובה ביותר
נוצר על ידי shahar91, מאי 31 2010 04:52 PM
25 תגובות לנושא זה
תאריך פרסום 31 מאי 2010 - 04:52 PM
תאריך פרסום 31 מאי 2010 - 04:55 PM
תודה רבה נבדוק
מי שרוצה לעשות קצת כסף מלחיצת פרסומות מהאימייל
הירשמו לאתר הזה:
http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=22231
[size="3"][b][color="#0000FF"]תאשרו את החשבון שלכם באימייל וזה יתחיל לשלוח לכם אימיילים עם פרסומות
וגם על כל אדם שתפנו עם הכתובת שלכם תקבלו שקל ,כמו שאני מרוויח על הפניה שלכם
הירשמו לאתר הזה:
http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=22231
[size="3"][b][color="#0000FF"]תאשרו את החשבון שלכם באימייל וזה יתחיל לשלוח לכם אימיילים עם פרסומות
וגם על כל אדם שתפנו עם הכתובת שלכם תקבלו שקל ,כמו שאני מרוויח על הפניה שלכם
תאריך פרסום 31 מאי 2010 - 06:14 PM
תודה אחי
תאריך פרסום 31 מאי 2010 - 07:07 PM
אני לא מתכון על זה ספציפית אני מתכוון בכללי
ובאמת זה חרא תעלה לשרת אחד עכשיו ויהיה יותר טוב
תודה על ההשקעה הענקית!
ובאמת זה חרא תעלה לשרת אחד עכשיו ויהיה יותר טוב
תודה על ההשקעה הענקית!
99.9% מהפורום לא קראו את החוקים כאשר הצטרפו לפורום אם גם אתם לא קראתם, הוסיפו משפט זה לחתימתכם.
ידוע באינטרנט - saske,gilcohen456.
3> Yuno
האתר של הקבוצה!
>>>CraZy-Sub<<<
תאריך פרסום 01 נובמבר 2010 - 08:19 PM
תודה!
חדשה קרדיט לאיתי על הסוסה למעלה!!!^^
פרויקטים שלי!!!!
#מועדון לילה עונה 4
#מועדון לילה עונה 4
#גרי מנדלבאום בלש פרטי עונה 2 *מתעדכן* בלעדי
בקרוב עודד!!
כנסו לפורום קסמים וטריקים הפורום הכי טוב באתר
כנסו לפורום קסמים וטריקים הפורום הכי טוב באתר
NWO!
*הפורום חוזר וגם אני מחכים הרבה הפתעות אז יעלה תגיבו!!!
תגיבו!