פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילו
» הכנה 30 דקות
» אפיה 45 דקות
מרכיבים:
3 עלי פילו
1 כף שמן זית
פרסה / לוף קצוץ (רק החלק הלבן)
2 קוביות שום
1 בצל יבש בינוני קצוץ
חבילת בצל ירוק קצוץ
סלסלת פטריות שמפניון
סלסלת פטריות פורטבלו
250 גרם גבינה רכה 5% שומן
1 גביע יוגורט % ½1 שומן
3 ביצים
כף קמח תופח
2כפות גבינת פרמז`ן מגוררת
½ כפית בהרט
פלפל/מלח לפי הטעם
תרסיס שמן
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני. משמנים בתרסיס שמן תבנית בינונית מלבנית חסינת חום.
2. במחבת גדולה מחממים את השמן ומאדים בו את הפרסה והבצלים (משאירים את החלק הירוק)
כ- 5 דקות או עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ואם צריך ¼ כוס מים ומאדים מעט כ- 5 דקות , מניחים שיצטנן.
3. בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות היוגורט והתבלינים.
4. מסדרים את עלי הפילו על תחתית כלי האפייה. מניחים עלה, מרססים בתרסיס שמן וחוזרים על הפעולה גם עם שני העלים הנותרים.
5. מפזרים על עלי הפילו את תערובת הבצלים באופן שווה ומעליהם מפזרים את הבצל הירוק.
6. יוצקים בזהירות את תערובת הגבינות באופן שווה מעל הירקות.
7. מפזרים מלמעלה את הפרמז`ן המגוררת ואופים כ- 45 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
טבעות אירוסין, טבעות נישואין
0
פשטידת פטריות ובצלים על בסיס פילו
Started by עידה, Apr 06 2010 10:04 PM
5 replies to this topic
#2
Posted 07 April 2010 - 06:31 AM
תודה רבה!
#4
Posted 03 June 2010 - 12:02 AM
תודה רבה !!!!
#5
Posted 03 June 2010 - 09:02 AM
אולי זה ישמע לכם מוזר אבל שהייתי בצבא עשינו "מוקפץ" עם לוף של הצבא,
תתפלאו אבל דוקא יצא טוב, עם קצת ירקות ותבלון טוב זה יכול לצאת מצוין ואתם לא תרגישו אפילו שזה לוף.
תתפלאו אבל דוקא יצא טוב, עם קצת ירקות ותבלון טוב זה יכול לצאת מצוין ואתם לא תרגישו אפילו שזה לוף.
בעל הפורום No Way Out - מהפורום הזה אין דרך יציאה!
פריצה של נהורי וארטיום:
אוהבים אותך מנהל שמן/רזה שלנו :)
------
קיצור כתובות אינטרנט בחינם
חם ברשת - כל הקישורים החמים ברשת