מצרכים5 ביצים מופרדות
1 חבילת קמח תופח
1/2 חבילת מרגרינה לאפיה מומסת
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מיץ (ממים ותרכיז ממותק)
אבקת סוכר לזיגוג
אופן ההכנהמקציפים את החלבונים לקצב יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, המרגרינה, הסוכר והווניל כ-3 דקות.
מוסיפים את הקמח והמיץ לסירוגין ומערבבים כ-3 דקות.
מוסיפים בתנועות קיפול את קצף החלבונים.
אופים כ-40-50 דקות בחום של 175 מעלות
לאחר צינון קל בוזקים מעל אבקת סוכר
0
מתכון| עוגה מהירה של דודה מגי
Started by Pr0 GameR, Oct 04 2009 08:09 PM
3 replies to this topic
#1
Posted 04 October 2009 - 08:09 PM
בברכה, איליה. מנהל פורום האטריק + אוכל ואלכוהול..
יאללה ברצלונה!
#3
Posted 04 October 2009 - 09:57 PM
^ אז אל תגיב
בברכה, איליה. מנהל פורום האטריק + אוכל ואלכוהול..
יאללה ברצלונה!
#4
Posted 04 October 2009 - 10:05 PM
חחח מה זה לא אוהב עוגות.....אין דבר כזה.
תודה על המתכוןרק חבל שאין תמונה להמחשה.
תודה על המתכוןרק חבל שאין תמונה להמחשה.