Jump to content


מתכון| עוגה מהירה של דודה מגי


3 replies to this topic

#1 Pr0 GameR

    משתמש חדש

  • רשומים
  • Pip
  • 71 posts

Posted 04 October 2009 - 08:09 PM

מצרכים5 ביצים מופרדות
1 חבילת קמח תופח
1/2 חבילת מרגרינה לאפיה מומסת
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כוס מיץ (ממים ותרכיז ממותק)
אבקת סוכר לזיגוג


אופן ההכנהמקציפים את החלבונים לקצב יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, המרגרינה, הסוכר והווניל כ-3 דקות.
מוסיפים את הקמח והמיץ לסירוגין ומערבבים כ-3 דקות.
מוסיפים בתנועות קיפול את קצף החלבונים.
אופים כ-40-50 דקות בחום של 175 מעלות
לאחר צינון קל בוזקים מעל אבקת סוכר


בברכה, איליה. מנהל פורום האטריק + אוכל ואלכוהול..

יאללה ברצלונה!

#2 אריק

    משתמש חדש

  • רשומים
  • Pip
  • 28 posts

Posted 04 October 2009 - 09:56 PM

לא אוהב עוגותת!!!!!!!!!!

#3 Pr0 GameR

    משתמש חדש

  • רשומים
  • Pip
  • 71 posts

Posted 04 October 2009 - 09:57 PM

^ אז אל תגיב


בברכה, איליה. מנהל פורום האטריק + אוכל ואלכוהול..

יאללה ברצלונה!

#4 בגט בפיתה

    המינימום המקסימלי

  • בעלים
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,436 posts
  • מין:זכר

Posted 04 October 2009 - 10:05 PM

חחח מה זה לא אוהב עוגות.....אין דבר כזה.
תודה על המתכון:)רק חבל שאין תמונה להמחשה.

תמונה מפורסמת

שיגעון
- - - - - - - - - - - -

תמונה מפורסמת

- - - - - - - - - - - -
תקנון האתר , צוות ניהול , משוב ותמיכה